Homepage Chiropractie Doetinchem
Bel voor een afspraak 0314 - 323425 Boek hier uw online afspraak
 

Medewerkers van Chiropractie Doetinchem

DE CHIROPRACTOREN

Marijn van der Steen MSc DC

Marijn studeerde aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland.
Na zijn afstuderen in 2000 was hij werkzaam als chiropractor in Staphorst, voordat hij in 2001 zijn zeilen zette richting Doetinchem.

   Marijn van der Steen
Gijs Grotenhuis MChiro DC

Van origine uit Rijssen, begon Gijs in Bournemouth (Engeland) aan zijn loopbaan als chiropractor. Per 1 september 2009 maakt hij deel uit van het team van Chiropractie Doetinchem.
   Gijs Grotenhuis
Gertine Kanis MChiro DC

Gertine maakt sinds 1 september 2012 onderdeel uit van het team van Chiropractie Doetinchem. Daarvoor was zij werkzaam als chiropractor in Engeland, waar zij ook haar opleiding aan het Anglo European College of Chiropractic cum laude afrondde. In 2014 heeft zij een opleiding in dry needling met goed gevolg afgerond, waardoor zij bevoegd is deze techniek te gebruiken als waardevolle aanvulling op de chiropractische behandeling.

  Gertine Kanis

René van Aalst MChiro DC

René studeerde in 2013 af aan het Anglo European College of Chiropractic. Hij werkte drie jaar in Engeland als chiropractor voordat hij terugkeerde naar Nederland. Na een jaar elders te hebben gewerkt is hij sinds juli 2017 een zeer welkome aanvulling op ons team. Naast de reguliere chiropractische behandeltechnieken is hij net als Gertine bevoegd dry needling te gebruiken.

  Rene van Aalst

 

 DE ASSISTENTES

 Astrid Wissing-Schreur            Arda Wassink-Haank
 Astrid Wissing-Schreur   Ria Regelink-Eggink   Arda Wassink-Haank
Grinet Wolters - Reulink        
 Grinet Wolters-Reulink        

Tevreden

Prima praktijk, vlotte service

Lees meer


Chiropractie Doetinchem © 2016